5 iPad -sovellusta viinikellarin hallintaan

5 iPad -sovellusta viinikellarin hallintaan

Jos sinulla on viinikokoelma, tarvitset hyvän hallintajärjestelmän, joka auttaa sinua seuraamaan viinejäsi. IPad on loistava laite, jonka avulla voit seurata kokoelmaasi. Jotkin sovellukset voivat auttaa sinua tietämään, mitä sinulla on kellarissasi milloin tahansa. Sinun ei enää tarvitse tehdä matkoja kellariin selvittääksesi, onko sinulla vielä tietty viini. Voit jopa saada hyödyllistä tietoa viinistäsi. Seuraavassa on joitain sovelluksia, jotka sopivat tarpeisiisi.

1. Bento iPadille

Tämä FileMaker, Inc: n sovellus on yksi parhaista viinikellarin hallintatyökaluista. Bento on tietokantasovellus, joka sisältää sisäänrakennettuja malleja, joiden avulla voit rakentaa viinikokoelmasi. Työkalun avulla voit seurata viinien määrää ja tallentaa viinitarhan tai vintage -nimet. Voit jopa sisällyttää kuvia, ostotietoja, kirjata ostohinnan, hinnoitella viinejä ja syöttää päivämäärän leimausmaistajaiset muistiinpanot ja viinikellarin sijainnin. Sovelluksella on helppokäyttöinen käyttöliittymä, joten se on välttämätön sovellus kaikille.

2. Cadent WineCellar

Tämä Cadent Computing Inc: n sovellus on hyvä vaihtoehto viinikellarin hallintaan. Kaikille iOS -laitteille luotu sovellus sisältää laajan valikoiman viiniluettelotietoja. Sovellus auttaa sinua seuraamaan viiniäsi nimen, maan, alueen, viinitilan, kellarin, sovelluksen, määrän ja ostopäivän mukaan. Se sisältää myös pullon arvon, viinityylin, pisteet, vuosikerta, tilan, lajikkeen ja juoman päivämäärän jälkeen ja ennen, kommentit, kuvat ja synkronointitilan.

3. HD viinisi!

Your Wines HD by Sebastian Burrieza on loistava iPad -sovellus viinin hallintaan. Suuren käyttöliittymän ansiosta sovellus toimii enemmän viinipäiväkirjana eikä välttämättä ole paras tietokantasovellus, jos haluat tietoja. Sovelluksessa on kellarin seuranta, viininmaistajapäiväkirja, oppaita, tehtäviä ja sanasto. Hauska sovellus on loistava, kun haluat seurata viinikokoelmaasi.

4. My Wine LogPad

GoldStar App -sovellus on suunniteltu auttamaan sinua seuraamaan viinejäsi. Sovelluksen avulla voit seurata viiniäsi nimen, tyypin, vuoden, luokituksen, paikan, maun ja omistajuuden mukaan. Voit jopa lisätä lisäkommentteja jokaisesta viinistä. Sovellus ei ehkä ole paras siellä, ja monet kriitikot kokevat, että vaikka sillä voi olla potentiaalia, on olemassa parempia vaihtoehtoja.

5. Viinikellari HD

Tämä Simon Guertinin sovellus on ihanteellinen, jos sinulla on pieni viinikokoelma. Wine Cellar HD -sovellus rajoittaa jäljitettävien viinipullojen määrää, mikä tekee siitä hankalaa, kun toivot kokoelmasi kasvavan ajan myötä. Sovellus voi mukautua tarpeisiisi ja sisältää suosikkiviiniluettelon. Sovellus on melko kallis erityisesti ottaen huomioon, että se ei edes tule lähelle halvempaa Bentoa.

Olitpa vakava viinin keräilijä tai vasta aloittanut viinialan, se auttaa hallintojärjestelmässä, joka auttaa sinua huolehtimaan ja järjestämään viinisi. Teknologian avulla voit seurata viinikokoelmasi vaivattomasti.

Uutiset