Pitäisikö sinun käyttää inventaarisovelluksia muutossasi?

Pitäisikö sinun käyttää inventaarisovelluksia muutossasi?

Markkinoilla on useita liikkuvia ja itsevarastoivia sovelluksia, jotka voidaan valita. Useimmat näistä sovelluksista auttavat sinua varmistamaan, että kaikki saapuu turvallisesti määränpäähänsä. Ja ennen kuin muuttajat voisivat myöntää, että yksi tai osa tavaroistasi eksyi kuljetuksen aikana, he vaativat usein jonkinlaisia ​​todisteita niiden olemassaolosta. Sovellukset ovat tärkeitä myös vakuutustarkoituksiin. Jos esimerkiksi aiot ottaa muuttovakuutuksen, vakuutuksenantaja edellyttää, että teet yksityiskohtaisen kartoituksen pakatuista tavaroista. Tämä raportti on myös hyödyllinen, kun vihdoin tulee aika sisällön, koti- tai toimistovakuutuksen ottamiseen uudessa paikassa. Voit luovuttaa vakuutuksenantajallesi täydellisen luettelon arvoesineistä, jotka on suojattava.

Miksi siis käyttää varastosovelluksia muutossasi?

Voit halutessasi listata kaikki tavarat paperille; niitä on kuitenkin helpompi ja ehdottomasti siistimpi seurata iPadilla tai tietokoneella. Yksinkertaisin ja helpoin tapa inventoida tavarat tietokoneella on avata Microsoft Excel tai muu laskentataulukkosovellus ja tehdä luettelo siirrettävistä tai pakattavista kohteista.

Salli asiakirjassa yhdessä sarakkeessa nimikkeen nimi ja toisessa laatikon numero. Anna toisen sarakkeen merkitä muistiin, miten se oli pakattu, esimerkiksi käärittynä kankaaseen, sanomalehtiin ja muihin vastaaviin. Toinen sarake on sallittava pakkauspäivämäärälle ja seuraava varattava purkamispäivämäärälle. Halutessasi voit käyttää yksinkertaista merkintää osoittamaan turvallisen purkamisen uudessa paikassa.

Oma inventaario -ohjelmisto

Jos toisaalta siirrät tavarasi itsevarastoon etkä purkaa pakkausta lähitulevaisuudessa, käyttämällä sopivaa itsevarastointisovellusta, kuten SmartStop, Inventory tracker, Home inventory ja vastaavat, ota huomioon, mikä laatikko vastaanotettiin ja säilytettiin turvallisesti säilytysyksikössä. Kirjoita muistiin ehto, jonka laatikko vastaanotti. Jos siinä on repeämä toimittajan toimittaessa sen, tämä saattaa olla merkki siitä, että jotkut kohteet on saatettu poistaa siirron aikana. Tämä tosiasia ja tilanne voivat olla merkityksellisiä tulevan vakuutuskorvauksen kannalta.

iPadin varastosovellukset

iPadin käyttäjillä on paljon hyödyllistä inventaariota ja liikkuvia sovelluksia, joista valita. Kaikkien näiden sovellusten paras puoli on, että ne on suunniteltu koti- tai toimistokäyttöön. Ne ovat suhteellisen yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä, ja niiden avulla käyttäjä voi määritellä luokkia. Käyttäjä voi esimerkiksi haluta jakaa omaisuutensa huoneen mukaan, johon ne lopulta sijoitetaan siirron jälkeen, ja tiettyjen laatikoiden kohteiden mukaan. Esimerkiksi iPadin mainosjakauman avulla käyttäjät voivat mennä pidemmälle ja merkitä yksittäiset kohteet GPS-sijaintikoordinaateilla. Käyttäjä voi viedä tai tuoda CSV -tiedostoja auttaakseen häntä lajittelemaan luettelot helposti ja nopeasti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vaikka kaikki eivät voi tai pysty hyödyntämään käytettävissä olevia liikkuvia ja itsevarastoivia sovelluksia, ne ovat varmasti hyvä tapa auttaa muuttamaan järjestystä ja hallittavuutta. Riippumatta siitä, mikä sovellus on valittu, muista luoda täydellinen luettelo tuotteistasi ja pitää se ajan tasalla.

Uutiset