Parhaat vinkit sisustussuunnitteluun teknisille yrittäjille

Parhaat vinkit sisustussuunnitteluun teknisille yrittäjille

Teknologiayrittäjä on joku, joka ansaitsee elantonsa verkossa ja jonka toimisto on missä tahansa, missä he ottavat tietokoneensa. Suurin osa siitä tekee toimistosta kodin – ja valtaosa teknologiayrittäjistä työskentelee kotitoimistojensa ja opintojensa ulkopuolella. Nykyaikaiset laitteet ovat kuitenkin joustavampia ja monipuolisempia kuin koskaan ennen, mutta on myös mahdollista työskennellä muissa huoneissa ja jopa ulkona. Jos olet joku, joka työskentelee kokonaan verkossa, koko kodistasi voi tulla toimistosi, jolloin voit liikkua mielialan mukaan ja pysyä siten erittäin tuottavana.

Mutta kysymys kuuluu, kuinka säilyttää hyvä sisustus, joka edistää optimaalisesti työskentelyä? Ja miten voit estää sen pilaamasta kotiasi lopun ajan?

Vaihe 1 – Valitse työvyöhykkeet
Ensimmäinen ja tärkein vaihe on valita itsellesi tietyt työalueet, joista työskentelet tietokoneellasi. Näiden pitäisi olla talon paikkoja, joissa työskentelet säännöllisesti, mutta jotka ovat jonkin verran ”erillisiä” muusta talosta.

Tämä on tärkeää, jotta voit tehdä psykologisen eron työpaikan ja rentoutumispaikan välillä. Jos työskentelet samalla sohvalla, jolla rentoudut katsomaan televisiota, sinun on vaikea ”sammua”, kun lopetat päivän.

Työvyöhykkeet voivat siis olla samoissa huoneissa kuin rentoutumisalueesi, mutta niiden tulisi olla erillisiä. Näiden alueiden pitäisi myös tarjota sinulle mukava tuoli ja pinta työskennellä, hyvä määrä luonnonvaloa, joka ei aiheuta häikäisyä, ja helppo pääsy kaikkeen mitä tarvitset. Hyviä esimerkkejä työalueista ovat pöydät keittiössä, pienet pöydät erkkeri-ikkunoissa ja tuolit olohuoneen kulmissa sohvapöydän vieressä.

Yhden työalueestasi pitäisi myös olla ensisijainen paikka – missä säilytät kaikki muut työkalusi ja asiakirjasi ja minne tulet, kun todella tarvitset työtä. Useimmille tämä tarkoittaa kotitoimistoa.

Vaihe 2 – Luo studioilmapiiri

Näillä työalueilla se auttaa luomaan ilmapiirin, joka edistää työtä. Monille tämä tarkoittaa opiskelu- ja työvälineiden käyttöä. Sohvapöytä, jossa on muki kuumaa kahvia, kaikki tummanväriseen puuhun sisustettuna, voi todella tuoda sinut töihin. Samoin lisäämällä tutkimukseen muutamia asioita, kuten maapalloja ja atlasia, se voi olla hiljaisempi ja mietiskelevämpi paikka kuin muut talon alueet.

Jos sinulla ei ole oikeita huonekaluja työhön, voit aina harkita huonekalujen ostamista tai vuokraamista. tarjoaa taitavan tavan sisustaa huoneesi.

Vaihe 3 – Ota tekniikka käyttöön

Jokaisessa paikassa haluat tehdä työskentelystä mahdollisimman helppoa, ja se tarkoittaa, että tekniikka on jo valmiina, kun saavut paikalle. Paras tapa tehdä tämä on hankkia monipuolinen laite, kuten kannettava tietokone/tablet -hybridi, jolla voit rentoutua ja lukea, kun tutkit, tai kirjoittaa vakavasti kirjoittaessasi töitä. Jos valitset tämän reitin, tarvitset laitteellesi valmiita paikkoja jokaisessa pisteessä ja sinun on varmistettava, että sinulla on pääsy WiFi -verkkoon ja virtapisteeseen.

Jokaisessa paikassa tulee olla myös muuta tekniikkaa, joka auttaa sinua työskentelemään. Tämä tarkoittaa hyvää äänentoistojärjestelmää, jotta voit kuunnella musiikkia kirjoittaessasi, se voi tarkoittaa, että sinulla on varatabletti muistiinpanojen tekemiseen, tai se voi tarkoittaa, että Bluetooth -näppäimistö ja hiiri ovat valmiita syöttämään. Jokainen työpaikka on suunniteltava palvelemaan erityyppistä työtä, ja sinun on annettava siellä asianmukainen tekniikka.

Vaihe 4 – Siistiminen

Jotta työalueesi eivät haittaisi jokapäiväistä elämää, sinun on myös varmistettava, että ne näyttävät osilta ja että ne sulautuvat kauniisti taustaan, kun et työskentele siellä. Tämä tarkoittaa, että sinun on investoitava langattomaan tekniikkaan tai ainakin löydettävä tapoja piilottaa johdot. Se tarkoittaa myös sitä, että tarvitset laatikoita ja paperilokeroita, jotta suuret kasa asiakirjoja eivät pääse kerääntymään ajan mittaan.

Liiketoiminta